Enviament Gratuït per compres iguals o superiors a 200€ amb el codi GRACIES. :-D

Pedres de Naixement . Birthstones

Les Pedres precioses s’harmonitzen amb els mesos naturals o els signes del zodíac per ajudar a equilibrar, millorar i donar suport a energies específiques.

Les pedres precioses s’han combinat amb l’astrologia des de fa milers d’anys. Les llistes actuals de pedres de naixement es basen en una gran varietat de fonts, incloses les pedres precioses esmentades a la bíblia hebrea, els textos vèdics sagrats de la Índia i els tractats grecs antics.

Fa uns anys un consorci de joiers va desenvolupar una llista de pedres de naixement "modernes", amb la intenció de combinar les pedres de naixement històriques amb els descobriments moderns de pedres precioses. Avui en dia la gent barreja lliurement les dues llistes i tria les pedres que els agraden o atrauen més.

Aquí hi tens un recull de les dues.

.......... ENGLISH ........

Gemstones that harmonize with calendar months or zodiac signs to help balance, enhance and support specific energies. 

Gemstones have been paired with astrology for thounsands of years. Current birthstone lists are based on a wide variety of sources, including gemstones mentioned in the Hebrew bible, sacred Indian Vedic texts abd ancient Greek treatises.

Some years ago a consortium of jewelers developed a list of “modern” birthstones, with the intention of blending historical birthstones with modern gemstone discoveries. 

Today, people draw freely from both lists and pick the stones that appeal to them.

Here’s a list of them.

.............